Τρόποι Αποστολής

Το κατάστημα «Λίθος» έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και συγκεκριμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ

Τα προϊόντα των οποίων η παραγγελία έχει δοθεί μέχρι τις 12:00, η αποστολή γίνεται την ίδια ημέρα. Αν η παραγγελία δοθεί μετά τις 12:00, τότε η αποστολή της παραγγελίας γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δε γίνεται τις επίσημες αργίες.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ;

Η διεκπεραίωση των παραγγελιών γίνεται από τις εταιρίες ταχυμεταφορών A.C.S. Courier και ΕΛ.ΤΑ. Courier αναλόγως με την περίπτωση. Αν για κάποιο λόγο έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, καλό είναι να το αναφέρετε στο χώρο των σχολίων στο check-out της παραγγελίας σας.

Συνήθως υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη, ειδικά όταν δεν υπάρχει σαφής διεύθυνση, αλλά αυτή είναι μία διαδικασία που δεν ακολουθείτε πάντα. Αν δεν υπάρχει οποιουδήποτε είδους ασάφεια όσων αφορά τα στοιχεία της παραγγελίας, τότε αυτή εκτελείται άμεσα χωρίς κάποια τηλεφωνική επικοινωνία.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Προορισμός

Εντός Αττικής

Χερσαίοι προορισμοί

Νησιωτικοί προορισμοί

Δυσπρόσιτες περιοχές

Χρόνος παράδοσης*

1

1-2

1-3

1-5

* Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από το κατάστημα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα από τις συνθήκες.

ΚΟΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αγορές αξίας κάτω από 40€ και βάρους μέχρι ένα κιλό το κόστος αποστολής είναι 3,00€* και αυξάνεται κατά 1,25€ ανά επιπλέον κιλό.

* Οι τιμές αποστολής περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α. 24%.

Σε κάθε περίπτωση, τα ακριβή έξοδα αποστολής, αναγράφονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για αγορές αξίας άνω των 40€ και βάρους μέχρι ενός κιλού, σας κάνουμε δώρο το κόστος αποστολής.

Πληρωμή και Παραλαβή από τo κατάστημα μας:

- Μωρογιάννη 14, Περιστέρι T.K.12133 (πλατεία Δασκαλογιάννη)

Έχετε ήδη λογαριασμό;