Το e-lithos.com αποδέχεται τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Με αντικαταβολή μετροιτοίς μέσω της Εταιρείας Ταχυμεταφορών

Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση στην εταιρία ταχυμεταφορών ή στα ΕΛ.ΤΑ.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής επιβαρύνεται με το κόστος του 2,00€.

Με Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό αποπληρωμής της παραγγελίας σε οποιαδήποτε από τις τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται το κατάστημά μας, προσθέτοντας στην αιτιολόγηση της κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της ηλεκτρονικής παραγγελίας

Για δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση, προτείνετε να μας στείλετε το καταθετήριο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματός μας: info@e-lithos.com

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR33 0110 6600 0000 6604 0106 982

Δικαιούχος: ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

___________________________________________________________________

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕUROBANK

IBAN: GR62 0260 2590 0001 2020 1148 682

Δικαιούχος: ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

___________________________________________________________________

Με χρήση Πιστωτικής Κάρτας

Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα EFG Eurobank Ergasias. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των συναλλαγών σας , αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της τράπεζας EFG Eurobank Ergasias. Κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης μεταφέρεται αυτόματα στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της πράπεζας EFG Eurobank Ergasias.

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Το κατάστημα «e-lithos.com» δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και για αυτό το λόγο χρειάζεται να καταχωρείται εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μέσω Paypal

Το Paypal είναι η μεγαλύτερη εταιρία διεκπεραίωσης πληρωμών στον κόσμο. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό Paypal και αφήστε εκείνους να αναλάβουν τις πληρωμές σας.

Έχετε ήδη λογαριασμό;