Για τους περισσότερους ο λίθος είναι απλά μια πέτρα που χρησιμοποιείται ως υλικό για δομικά έργα. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα λεξικά αν ανατρέξει κανείς με σκοπό να εντοπίσει την ακριβή έννοιά του. Άλλοι πάλι όταν ακούν την λέξη λίθος το μυαλό τους ασυναίσθητα πηγαίνει στις πολύτιμες εκείνες πέτρες με ιδιαίτερη λάμψη και σκληρότητα, που χρησιμεύουν κυρίως στην κατασκευή κοσμημάτων μεγάλης αξίας.

Για εμάς ο «Λίθος» είναι αυτά και πολλά παραπάνω. Είναι η αγάπη που έγινε επάγγελμα, είναι η ζωή μας ολόκληρη, είναι η ιδέα που «φώλιαζε» χρόνια στο πίσω μέρος του μυαλού μας και εν τέλει την δεκαετία του 90΄ καταφέραμε να της δώσουμε σάρκα και οστά, στήνοντας από το μηδέν μια μικρή επιχείρηση σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της Μυκόνου. Η επιχείρηση «άνθισε», έγινε γνωστή σε ολόκληρο το νησί, ωστόσο το ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα, μας οδήγησε στην απόφαση να μεταφέρουμε την ιδέα στα δυτικά προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην παλαιά πλατειά Μπουρναζίου όπου βρίσκεται το μαγαζί μας από το 1999 μέχρι και σήμερα.

Θα μπορούσαμε να σας απαριθμήσουμε ένα σωρό λόγους για να μας προτιμήσετε για τις αγορές σας ή έστω να περάσετε το κατώφλι μας, για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας πριν πάρετε την τελική σας απόφαση για ένα δώρο που θέλετε να κάνετε σε κάποιο κοντινό πρόσωπο ή ακόμη και στον εαυτό σας. Αρκετοί ενδεχομένως να ακουστούν περισσότερο… κλισέ, όπως η ανάγκη ενίσχυσης μιας τοπικής επιχείρησης, όπου ένα απλό βραχιόλι κατασκευάζεται με μπόλικο μεράκι, που όσο δεν μπορείτε να το καταλάβετε τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, τόσο εμφανές με έναν απροσδιόριστο τρόπο θα γίνει για εσάς όταν παρατηρήσετε από κοντά την κάθε του λεπτομέρεια, ακόμη και την πιο μικρή πέτρα που θα το κοσμεί. Ή μήπως τελικά αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν είναι και τόσο κλισέ και που αξίζει να περάσετε μια βόλτα από τη γειτονιά μας; Το εξυπηρετικό προσωπικό, οι λογικές μας τιμές και η ποιότητα των προϊόντων είναι αδιαπραγμάτευτα για εμάς και βασικό «συστατικό» της ικανοποιητικής μας πορείας μέχρι τώρα στον χώρο του κοσμήματος και του δώρου. Είναι τα ίδια «συστατικά» που συμβάλουν στο χαμόγελο με το οποίο φεύγουν συνήθως οι πελάτες μας ακόμη και όταν δεν έχουν ψωνίσει τίποτε από το κατάστημά μας και αυτό αποτελεί για εμάς την μεγαλύτερη επιβράβευση στο τέλος μιας κοπιαστικής ημέρας.

Πάρτε μια μικρή ιδέα από τα όσα μπορείτε να βρείτε ερχόμενοι στο κατάστημά μας, το οποίο βρίσκεται στην οδό Μωρογιάννη 14, 12133, Περιστέρι:

  • Κοσμήματα, ασημένια, ατσάλινα, faux, επώνυμα (Guess) αλλά και χειροποίητα
  • Αξεσουάρ όπως, τσάντες, ζώνες (Guy Laroche), κασκόλ, γάντια, καπέλα, εσάρπες, φουλάρια
  • Είδη διακόσμησης, όπως ασημένιες κορνίζες (Benetton), εικόνες
  • Διάφορα είδη όπως, πορτοφόλια, μπρελόκ, αναπτήρες (Zippo & Ronson), στυλό (Parker), είδη γραφείου

Το κατάστημα μας ειδικεύεται επίσης στο ear και nose piercing.

Με χρήση των κατάλληλων υποαλλεργικών υλικών, η ευαίσθητη και λεπτή αυτή διαδικασία γίνεται απλή και ανώδυνη για εσάς.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε, πάντοτε με βασικό κανόνα τον σεβασμό στον πελάτη πρώτα σαν άνθρωπο και έπειτα σαν καταναλωτή.

Έχετε ήδη λογαριασμό;